Usein kysytyt

Sitooko theblogjungleen liittyminen minut johonkin?

theblogjungle on palvelu, joka kokoaa kaikki blogit samalle sivustolle, listaten ne järjestykseen kolmen eri kategorian mukaan: Suosituimmat, luetuimmat ja uutuudet. theblogjungle ei ole blogiportaali, ja näin ollen palveluumme rekisteröityminen ei sitouta sinua mihinkään.

Miten voin aloittaa oman blogin kirjoittamisen?

Oman blogin voi avata esimerkiksi blogger.com - palvelun kautta. Blogger on helppokäyttöinen alusta, jonka avulla blogin aloittaminen sujuu nopeasti. Mikäli sinulla on ohjelmoinnin perusteet hallussa, tai olet kirjoittanut blogia jo pidemmän aikaa, toinen hyvä vaihtoehto on wordpress.com-alusta. Wordpress.com on ilmainen, eikä se vaadi omaa palvelinta. Sen sijaan wordpress.org-alustan avulla luodut blogit vaativat palvelimen.

Onko tagien järjestyksellä väliä?

Tagien järjestyksellä on vaikutusta sen suhteen, missä järjestyksessä hakutulokset näytetään. Esimerkiksi hakusana ”lifestyle” suosii niitä blogeja, joiden ensimmäinen tagi on lifestyle. Tämän jälkeen niitä, joilla se on toisena. Ja niin edelleen.

Mitä jos blogini osoite muuttuu?

Blogin osoitetta voi muuttaa milloin tahansa. Asetuksiin pääset painamalla ”Oma sivu” - painiketta ja tämän jälkeen ratas-symbolia nimesi vieressä. Muistathan ladata blogisi etusivusta myös uuden kuvan, kun osoite on muutettu.

Miksi minun pitää täyttää kaikki kolme tagia?

Lähökohtaisesti lukijat eivät välttämättä tiedä mitään blogistasi. On siis hyvä kategorisoida blogisi, jotta potentiaaliset lukijat löytävät sen.

Miksi kuvaukseen voi laittaa vain 300 merkkiä?

Lyhyt ja ytimekäs kuvaus antaa blogistasi paljon ryhdikkäämmän ja selkeämmän kuvan. Jos käyttäjä innostuu blogistasi, hän löytää sivullesi ja saa sieltä lisätietoa blogistasi. Kuvauksen ajatus on herättää käyttäjämme alkuinnostus - palo siirtyä sivustomme kautta sinun blogiisi.

En pysty rekisteröitymään. Mitä nyt?

Tarkista ensin, että bogisi osoite sisältää http:// tai https:// alun. Mikäli käytät Google Chrome-selainta tarkista, ettei selain ole täyttänyt kenttiä automaattisesti. Toisinaan tämä estää virheilmoituksen näyttämisen, mikä johtaa epäonnistuneeseen rekisteröitymiseen. Muistathan hyväksyä käyttöehdot ennen rekisteröidy-nappulan painamista. Jos rekisteröityminen ei näistäkään neuvoista huolimatta onnistu, olethan yhteydessä tekniseen tukeemme: miska@theblogjungle.com